Over Hoofs & Boots

Hoofs & Boots is dé website met tips, tricks en tutorials voor jou en je paard! Heb jij altijd al je eigen paardenspullen willen maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op deze website staan allerlei handleidingen voor het maken van je eigen paardenspullen. Daarnaast kun je regelmatig informatieve berichten met tips en tricks voor jou en je paard vinden. Ook kun je artikelen vinden waaruit je veel inspiratie kan halen van leuke setjes tot creatief invlechten.

Hoofs & Boots begon als een website met alleen DIY’s voor al je paardenspullen. Ik ben deze website gestart, omdat ik zelf graag paardenspullen maak, maar ik kon nooit een website vinden waar alle DIY’s overzichtelijk op stonden. Na het schrijven van alle DIY’s kwam ik erachter dat ik het schrijven van artikelen erg leuk vond. Ik ben toen begonnen met het aanbieden van meer informatie voor jou.  Vanuit toen is Hoofs & Boots gegroeid tot een blog met alle tips, tricks en tutorials voor jou en je paard!

Social media

Instagram
Facebook

Contact

Heb je een vraag, idee, suggestie of iets anders dat je met mij wilt delen? Of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan een kijkje op de contact pagina.