5x Speelgoed voor je paard om verveling en stress tegen te gaan

De meeste paarden brengen veel tijd door op stal. De hele dag op stal staan en voor je uit staren, moet best saai zijn. Wanneer paarden erg verveeld raken, ontwikkelen ze stalondeugden, zoals luchtzuigen of bijten in alles wat ze tegenkomen. Gelukkig is er genoeg paarden speelgoed wat is gemaakt om je paard gelukkig en actief te houden. Hier zie je 5x speelgoed wat je paard geweldig zal vinden, en wat de stalondeugden tegen gaat.

1. De klassieke Jolly Ball

Jolly Ball
Jolly Ball – € 34,95

Wie kent hem niet “de Jolly Ball”? De Jolly Ball is hét bekendste paarden speelgoed, en dat is natuurlijk niet voor niks. De Jolly Ball is een zachte en bijtbestendige speelbal, die doordat hij zelfopblazend is altijd in model blijft. Kortom een speelbal waar je paard zich uren mee kan vermaken.

2. Likit Snak a ball

Likit Snak-a-ball – € 44,95

De Likit Snak-a-ball is een ronde bal met een gaatje waar brokjes uitkomen tijdens het spelen. Naast dat deze bal verveling van je paard tegen gaat, stimuleert het ook nog eens het natuurlijke graas gedrag. Super goed voor je paard dus!

3. Mega Jolly Ball

speelgoed paard jolly bal
Mega Jolly Ball – € 79,95

Deze Mega Jolly Ball is niet voor de verveling op stal, maar meer tegen de verveling in de wei. Deze bal is geschikt om te worden geschopt en geduwd. Daarnaast zal bijten in de bal moeilijk zijn door de grote afmeting en de gladde buitenkant. De Mega Jolly Ball voorkomt verveling in de bak of wei en stimuleert lichaamsbeweging.

4. Likit

Speelgoed paard likit
Likit houder – €16,75

Deze liksteen houter van Likit is speciaal ontworpen om verveling tegen te gaan. Doordat de liksteen niet vast zit, maar los hangt, is het moeilijker voor je paard om eraan te likken. De Likit gaat verveling tegen en vermindert stress op stal.

5. Speelappel

Speelappel
Speelappel – €12,95

Deze super leuk uitziende speelappel is perfect speelgoed voor je paard. Het spelen met deze appel voorkomt stress en verveling op stal en in de wei. Doordat de speelappel ook echt naar appels geurt blijft je paard hier langer mee spelen. Daarnaast is het effectief bij paarden die in hout bijten, want deze speelappel heeft een veel lekkerdere geur dan hout.

Met dit speelgoed voor je paard, weet je zeker dat je paard zich niet meer zal vervelen in de stal, wei of bak. Als je nu in een creatieve bui bent, kun je ook zelf paarden speelgoed maken. Wat voor speelgoed heb jij voor je paard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *